Eurobus veikalu tīkls piedāvā unikālu iespēju iegādāties jaunus Mercedes Sprinter (OM 611, OM 642, OM 646 un citus) dzinējus, ka arī dzinēju sastāvdaļas, ražotas Vācijā ar rūpnīcas garantiju uz 100 000 km.

Mēs piedāvājam rūpnīciski izgatavotas konstrukcijas, kas iekļauj cilindru bloku, klokvārpstu, šāles, ieliktņus, virzuļu grupu, virzuļu čaulas, dažādas sīkdetaļas, kā arī pēc izvēles dzinēja bloka galvu. Dzinējus var iegādāties jebkurā komplektācijā, vai arī ir iespēja nopirkt atsevišķi bloku vai bloka cilindru galvu.

Dzinēju komplektēšana notiek saskaņā ar ražotāja normatīviem. Ražošanai tiek izmantotas tikai jaunas un pārbaudītas detaļas.

Mūsu kompānija pieņem individuālus pasūtījumus uz dzinēju komplektāciju, kas pilnīgi atbilst Jūsu tehniskam uzdevumam, rupīgi pārbaudot Jūsu automašīnas specifikāciju un to atbilstību identifikācijas kodam (VIN), vai dzinēja sērijas numuram.

Jauni dzinēji garantē Jums ātru un ekonomiski izdevīgu remonta risinājumu. Izpaliek vajadzība dārgā un laikietilpīgā procesā, kas prasa mehāniski apstrādāt atsevišķus motora detaļas pie tās uzstādīšanas. Un protams izpaliek  vajadzība meklēt lietotus motorus un daļas, kas nākotnē var novest pie lielākām izmaksām, nekā nopirk jaunu dzinēju ar rupnīcas garantiju.

Noformēt pasūtijumu un saņēmt papildus informāciju var pa telefonu:                                           +371 29247270 (Jurijs), e-mail: jurijs.l@eurobus.lv